Η προσέγγιση της ελληνικής κουζίνας με ποιοτικές τοπικές πρώτες ύλες και συνταγές, η εξυπηρέτηση και η φιλοξενία είναι τα κύρια συστατικά της φιλοσοφίας του Elexis.
Το εστιατόριο έχει τη δική του γαστρονομική ταυτότητα με βάση την πλούσια κληρονομιά της ελληνικής γαστρονομίας, δίνοντας μια σύγχρονη έκφραση στη δημιουργία και στην παρουσίαση των πιάτων. Οι σεφ μας παντρεύουν τοπικές συνταγές και διεθνείς τεχνικές για να παρουσιάσουν μια κουζίνα δημιουργική και πάνω από όλα νόστιμη.
Η λίστα με τα κρασιά κρασιά περιλαμβάνει γνωστές και σπάνιες ποικιλίες οίνου από εκλεκτούς ελληνικούς και ξένους αμπελώνες που έχουν επιλεγεί για να ταιριάζουν με τα πιάτα που σερβίρουμε. Τα κοκτέιλ προκύπτουν από συνταγές που έχουν στόχο να προσφέρουν στους επισκέπτες πρωτότυπες γεύσεις ποτών και να ολοκληρώσουν την γαστρονομική εμπειρία.
Ξεκινήστε τη μέρα σας με ένα πλούσιο πρωινό με γεύσεις και αρώματα, αγνές πρώτες ύλες και φρέσκα υλικά της κυκλαδικής γης. Το πρωινό σερβίρεται στους εσωτερικούς χώρους και στην αυλή του ξενοδοχείου, όπου κάθε επισκέπτης είναι επίτιμος φιλοξενούμενος.
Συνδυάστε τα επιλεγμένα φρέσκα προϊόντα και τις χειροποίητες δημιουργίες μας, όπως το φρεσκοψημένο ψωμί και οι πίτες, το συριανό θυμαρίσιο μέλι και οι δικές μας μαρμελάδες αλλά και οι ποικιλίες τυριών από τοπικούς παραγωγούς με αρωματικούς καφέδες, φρέσκους χυμούς, ροφήματα και τσάι. Κάθε πιάτο είναι ένας αρμονικός συνδυασμός παράδοσης και καινοτομίας που υμνεί τα τοπικά υλικά με μια σύγχρονη πινελιά.
Προσφέρουμε επίσης vegan ή gluten free επιλογές.
Η επιμέλεια του μενού έχει γίνει σε συνεργασία με την Trastelis Group («Σπονδή», «Ηytra» και «Fuga»).